Wijn

Witte wijn, rode wijn, Frankrijk of Chili. Wij hebben ze! Ook frisse cava of exclusieve champagne

Je hebt wijn en wijn

Le Cockelon heeft een uitgebreide collectie wijnen. Zoals bijvoorbeeld witte wijn uit Australië. Maar ook klassiekers uit de Rioja in Spanje.

Onze specialiteiten

Binnen ons assortiment wijnen hebben een aantal specialiteiten. Zo is bij ons het exclusieve merk Nivarius in diverse varianten verkrijgbaar. Ook hebben we een ruime sortering aan Oostenrijkse wijn.

Cava, Champagne of Spumante

Voor een feestelijke gelegenheid is een fles mousserende wijn een perfecte keuze. Zo hebben we diverse exclusieve soorten Champagne, uitzonderlijk goede cava uit Spanje en tintelend frisse spumante uit Italië. Voor elke smaak wat wils.

Maak je eigen sangria thuis

Exclusief bij Le Cockelon, het sangriapakket. Een pakket met zorg samengesteld naar een authentiek recept van  barkeeper Tony op Mallorca. De basis voor de sangria is een heerlijke Ramon Bilbao uit Rioja.

Je maakt de sangria door de verschillende ingrediënten in een karaf te mengen. Daarna heb je alleen nog vers gesneden zomerfruit nodig. Binnen 10 minuten heb je een heerlijke karaf sangria, en voldoende om met vrienden van te genieten. Heerlijk voor op een zomerse dag aan het strand of in de tuin.

Prijs: € 22,50

Kom langs

Wo t/m Vr

10:00 -18:00

Za

09:00 – 17:00

Bestellen

Contact

Telefoon

075 6160244

E-mail

bestellen@lecockelon.nl

Winkel

Le Cockelon
Zuideinde 38
1541 CD Koog aan de Zaan