Le Cockelon

Kaas, wijn en delicatessen sinds 1974
Webshop

Exclusieve wijn, heerlijke kaas en delicatessen

Bij Le Cockelon vindt je een ruime selectie aan Hollanse, Franse en Italiaanse kaas. Maar ook mediterane heerlijkheden zoals olijfolie, worst, tapenade, pesto en vleeswaren.

Nieuw in onze webshop

“Van De Cockelon”

In Zaanstad en ver daarbuiten staat Le Cockelon bekend om de huisgemaakte delicatessen.

Zo marineren bij bijvoorbeeld zelf onze olijven, bakken we elk weekend een heerlijke quiche en maken we onze eigen “Prût du Fromage”. 

Ook hebben we producten die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn, “Van de Cockelon” zogezegd. Zoals handgemaakte Amsterdamse ossenworstjes en huisgemaakte quiche.

Kaas bij wijn

Een heerlijke kaas die goed past bij een heerlijke rode of witte wijn.
Bij Le Cockelon hebben we een ruime selectie wijnen in diverse prijsklassen. Laat u adviseren door ons bij de keuze van van wijn en kaas bij speciale gelegenheden. Of natuurlijk voor uzelf, om lekker van te genieten.

Agenda

Bij Le Cockelon is er regelmatig wat te doen, te proeven of te kijken. Zo zijn er diverse presentaties van onze leveranciers. Zo kunt u meer te weten komen over de heerlijke producten zoals Klaver Kaas of exclusieve Griekse olijfolie van Delikreta.

Braderie Rondje Koog ’23

Na het grote succes van voorgaande jaren is er ook in 2023 een braderie op de Raadhuisstraat en het kerkplein. Op 9 september vanaf 10 uur met leuke activiteiten voor kinderen.

Bij diverse kramen vind je van allerlei producten. Kleding, schoenen, eetkraampjes, en natuurlijk onze kraam op het kerkplein. Heerlijke kaas voor speciale braderieprijzen! De beste olijfolie uit Griekenland en natuurlijk onze gemarineerde olijven.

 

braderie-rondje-koog-zaan-cockelon

Kom langs

Wo t/m Vr

10:00 -18:00

Za

09:00 – 17:00

Bestellen

Contact

Telefoon

075 6160244

E-mail

bestellen@lecockelon.nl

Winkel

Le Cockelon
Zuideinde 38
1541 CD Koog aan de Zaan