Le Cockelon

Kaas, wijn en delicatessen sinds 1974
Webshopkaasfondue

Exclusieve wijn, heerlijke kaas en delicatessen

Bij Le Cockelon vindt je een ruime selectie aan Hollanse, Franse en Italiaanse kaas. Maar ook mediterane heerlijkheden zoals olijfolie, worst, tapenade, pesto en vleeswaren.

Walk in wijnproeverij…!

Na een periode van schijnbare rust, waarin achter de schermen druk gewerkt is aan de voorbereiding en realisatie, zijn we weer gestart met de wijnproeverijen bij Le Cockelon!  Komende proeverij is een speciale “Walk in”. Voor deze proeverij hoeft u niet te reserveren en deelnemen kost niets.

In samenwerking met wijnimporteur Grapes of the South kunt u diverse Portugese wijnen proeven van het traditionele wijnhuis Madre de Agua.

Deze wijnen zijn tijdens de proeverij voor een speciale prijs verkrijgbaar, dus zorg dat de fietstas leeg is als u vertrekt van huis.

Datum: vrijdag 19 april 2024
Walk in tussen 13:00 en 17:00

Nieuw in onze webshop

“Van De Cockelon”

In Zaanstad en ver daarbuiten staat Le Cockelon bekend om de huisgemaakte delicatessen.

Zo marineren bij bijvoorbeeld zelf onze olijven, bakken we elk weekend een heerlijke quiche en maken we onze eigen “Prût du Fromage”. 

Ook hebben we producten die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn, “Van de Cockelon” zogezegd. Zoals handgemaakte Amsterdamse ossenworstjes en huisgemaakte quiche.

Kaas bij wijn

Een heerlijke kaas die goed past bij een heerlijke rode of witte wijn.
Bij Le Cockelon hebben we een ruime selectie wijnen in diverse prijsklassen. Laat u adviseren door ons bij de keuze van van wijn en kaas bij speciale gelegenheden. Of natuurlijk voor uzelf, om lekker van te genieten.

Kom langs

Wo t/m Vr

10:00 -18:00

Za

09:00 – 17:00

Bestellen

Contact

Telefoon

075 6160244

E-mail

bestellen@lecockelon.nl

Winkel

Le Cockelon
Zuideinde 38
1541 CD Koog aan de Zaan