Le Cockelon

Le Cockelon is al ruim 40 jaar een begrip in Zaandam en omstreken met een zeer uitgebreid assortiment van West- en Zuid-Europese kaas, een internationale collectie wijnen en vele delicatessen die het leven aangenamer maken.

Kaas, wijn en delicatessen

Le Cockelon heeft de lekkerste kaas, overheerlijke wijn en bijzondere delicatessen. Vers, uit voorraad leverbaar en gekoeld verzonden.
Wij leveren aan bedrijven, voor feesten en partijen en bieden op wens samengestelde geschenkverpakkingen naar uw persoonlijke smaak.

Proef Zaans

Le Cockelon draagt graag haar steentje bij om de Zaanse identiteit te promoten. Zo vindt u er De Zaanse Chocolade, worsten van Het Saense Gilde, CoCo Conserven uit Zaandam en Zaanse Sambal.

jun
19
wo
Wining & Dining – Hollandse asperges
jun 19 @ 19:00 – 23:00

Wegens groot succes herhaald… Wining & dining met als thema Hollandse asperges!
19 juni 2019 van 19.00 – 23.00 uur in café brasserie het Heerenhuis.
Een 6 gangen diner met bijpassende wijnen, speciaal geselecteerd door Paul Samuels van Le Cockelon.
Reserveren kan alleen via nelly@heerenhuis.nl

jul
7
zo
Rioja Zomer Tour 2019 @ Eetcafe Toog aan de Zaan / Le Cockelon / het Tolhuys / Mail Company / Bruizz
jul 7 @ 14:00 – 18:00

De tweede Rioja Zomer Tour gaat van start op 7 juli 2019. Je kunt starten op 5 verschillende locaties in de Zaanstreek.

La Rioja, het meest prestigieuze wijngebied van Spanje, ligt met een lengte van zo’n 120 kilometer aan beide oevers van de Ebro.

De Rioja Zomer Tour 2019 is minder uitgestrekt. Vanaf de Eetcafé de Toog kun je bij Le Cockelon het tweede glaasje lekkere Spaanse Rioja proeven. Daarna is het Tolhuys aan de Zaan een prima rustpunt voor de volgende proefsessie. Tot slot kun je terecht bij de Mail Company op de Dam en Borrel Bar Bruizz.

Kaarten zijn te koop bij bovenstaande bedrijven en kosten € 30,00 p.p. Dit is inclusief 5 glazen heerlijke Rioja en een borrelhapje.

Franse kaas

Nederlanse kaas

Wijn

Relatiegeschenken

Lokale producten

De specialiteiten van le Cockelon komen niet alleen uit den vreemde. Ze zijn even trots op de producten van lokale oorsprong.
Zo levert Klaver Kaas uit Winkel een ruime selectie aan Hollandse kaas van de koe of geitenkaas.
Ook kunt u bij le Cockelon terecht voor kaas van Koninklijke Cono uit de Beemster.

 

Relatiegeschenken 2018

Het einde van het jaar nadert. Dat is een uitgelezen moment om uw zakelijke relaties uw waardering te tonen voor de samenwerking. Bij le Cockelon hebben we een grote keuze uit speciale kerstpakketten, kerstmanden, eindejaarsgeschenken en mooie wijnen in kist. U kiest,...

Extra vergine olijfolie van de tap

Bij le Cockelon hebben we een ruim assortiment olijfolie uit diverse landen. Zo hebben we bijzondere biologische olijfolie in een fles, maar ook uit een tap. Daarvan kunnen we eigen flessen vullen, maar uiteraard mag u ook uw eigen fles meenemen. De tap olijfolie is...

Champagne, Prosecco of Cava

Met het einde van het jaar in zicht komt ook de tijd van feestelijkheden en oud-en-nieuw. Maar bij bubbeltwijfel wat te doen....? In dat geval kunt u bij le Cockelon kiezen uit een ruime collectie champagnes, prosecco's en cava's. Laat u adviseren door ons deskundige...