Select Page

Le Cockelon

Le Cockelon is al ruim 40 jaar een begrip in Zaandam en omstreken met een zeer uitgebreid assortiment van West- en Zuid-Europese kaas, een internationale collectie wijnen en vele delicatessen die het leven aangenamer maken.

Kaas, wijn en delicatessen

Le Cockelon heeft de lekkerste kaas, overheerlijke wijn en bijzondere delicatessen. Vers, uit voorraad leverbaar en gekoeld verzonden.
Wij leveren aan bedrijven, voor feesten en partijen en bieden op wens samengestelde geschenkverpakkingen naar uw persoonlijke smaak.

Nieuwe website in aanbouw

De website van Le Cockelon wordt op dit moment vernieuwd. Daarom is de functionaliteit van de site op dit moment nog beperkt.
Wilt u meer informatie over kaas, wijn, noten of delicatessen? Aarzel dan niet om ons even te bellen of ons een e-mail te sturen. We helpen u graag!

Franse kaas

Nederlanse kaas

Wijn

Relatiegeschenken

Lokale producten

De specialiteiten van le Cockelon komen niet alleen uit den vreemde. Ze zijn even trots op de producten van lokale oorsprong.
Zo levert Klaver Kaas uit Winkel een ruime selectie aan Hollandse kaas van de koe of geitenkaas.
Ook kunt u bij le Cockelon terecht voor kaas van Koninklijke Cono uit de Beemster.

Proef Zaans

Le Cockelon draagt graag haar steentje bij om de Zaanse identiteit te promoten. Zo vindt u er De Zaanse Chocolade, worsten van Het Saense Gilde, CoCo Conserven uit Zaandam en Zaanse Sambal.

Rioja route 2018

Het was een prachtige dag waarbij de zon zich van z'n Spaanse kant liet zien. De allereerste RiojaRoute was een groot succes. Dranghekken en afzetlinten op verschillende locaties leidden de hoeveelheid bezoekers en fietsers in goede banen. Rioja 5 Zaanse (horeca)...

Kaasfondue du Patron

Een van de specialiteiten van le Cockelon is de kaasfondue du patron. Het eigen recept van Rob de Cock waarvan menig Zaankanter al heeft geproefd. De geraspte kaas voor kaasfondue is een combinatie van Emmentaler, Comté of Gruyere en Parmazan. Indien u er de voorkeur...

Voor de fijnproevers

Natuurlijk is de kaas en wijn van le Cockelon smaakvol en geschikt voor fijnproevers die weten wat ze willen. Maar wist u dat de winkel ook een uitgebreid assortiment delicatessen heeft voor tijdens of na een gezellig etentje? Zo kunt u kiezen uit een ruime collectie...